sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Myllyn Paras pannukakkujauho




Pääsin Hopottajien kautta testaamaan Myllyn Paras pannukakkujauhoseosta.
Sain lahjakortin, jolla sai ostettu kaksi pussia näitä, jotta voi testata suolaisen ja makean pannukakun. Hintaa pusseilla n. 2e.






Ensiksi tein suolaisen pannukakun, johon laitoin pepperonia, fetaa, kirsikkatomaatteja ja punasipulia. Vein tätä työkavereillekin maistettavaksi, ja tykkäsivät, lähes omatekoisen makuinen taikina oli, vaikka onkin pussitavaraa.
Valmistus oli helppoa, pussin sisältö sekoitetaan 9dl:aan maitoa (voi korvata jollain muullakin valmisteella) ja hieman öljyä.



 Tässä kuvaa ennen uuniin menoa.


Seuraavana tein makean pannarin, jonka muuten samallailla tein, paitsi lisäsin taikinaan ihan hivenen vaniljasokeria antamaan makua. Teki  mieli ihan tavallista pannaria, joten täytteenä oli vain kermavaahto ja mansikka-raparperihillo. Hyvää oli silti!




Suosittelen kyllä testaamaan, jos helppoa pannaritaikinaa etsii. Lisää tietoa:
www.hopottajat.fi/pannukakkujauho












Ei kommentteja: